Despre noi

Cu o experienta de 18 ani in acest domeniu, acreditari acordate de ministerul muncii, membra a unor asociatii imobiliare din Romania, agentia noastra va ofera servicii imobiliare complete la un standard ridicat. 


In pachetul nostru de servicii va punem la dispozitie :


Evaluarea gratuita a proprietatii dumneavoastra


 - Cu ajutorul instrumentelor de evaluare, va trimitem un raport al pozitionării comparative de piata în format electronic, inainte de promovarea proprietatii dumneavostra in piata.


Realizăm un set de fotografii calitative ale proprietății


- Un set de poze profesionale cu siguranta va evidentia proprietatea. Expertiză în domeniul bancar


- Va gânditi la un credit bancar ca sursă de finanțare? Totul devine simplu si usor! 


- Avem parteneriate incheiate cu institutii bancare si cu brokeri de credite care va vor consilia gratuit in vederea obtinerii unui credit ipotecar sau de nevoi personale.


Consultanță juridică specializată


- Beneficieati de asistență juridică specializată, pe tot parcursul tranzacției. Verificarea documentelor de proprietate ale imobilului si rezolvarea eventualelor necesitati.


Ca si servicii auxiliare va putem pune la dispozitie colaborari cu birouri de cadastru,  arhitecti, experti structuristi, auditori energetici, care va vor intocmi documentatiile necesare. 


De asemenea va putem recomanda un avocat sau un notar cu care colaboram in mod uzual, unde timpul dumneavoastra va fi eficientizat.


Poate la una din cele mai importante decizii din viata, asigura-te ca ai un profesionist langa tine!

Ai nevoie de ajutor? Ne puteti contacta pe