Casa de vanzare in ansamblu rezidential 2023, Tunari Ilfov de vanzare — , Tunari

Tunari,  

ID:193

157.000€

Descriere casa vila

Casa de vanzare in ansamblu rezidential 2023, Tunari - Ilfov

Va propunem casa individuala spre vanzare in zona - Tunari, Ilfov. Casa este situata intr-un complex nou finalizat, ce beneficiaza de loc de joaca pentru copii si strazi asfaltate, contecat la toate utilitatile. Proprietatea are 4 camere, 3 dormitoare, cu o suprafata totala construita 114 mp, respectiv suprafata utila 94 mp. Suprafata terenului este de 350 mp cu deschidere de 14 ml. Imobilul are amprenta 114 mp, curtea individuala. Are structura din beton si caramida, este finalizata in august 2022. Dotari : acoperis: tabla lindab; bucatarie deschisa; ferestre casa: term. pvc tripan Salamander, izolatie polistiren expandat 10cm + fatada structurata, incalzire casa: centrala termica cu incalzire in pardoseala. Casa este pregatita cu doua locuri de parcare betonate ce au acces direct din strada principala. Pretul este de 157000 euro + tva.  Comision 0 % pentru cumparator.

Vila este situata in complex reidential alcatuit din 150 de proprietati individuale. In complex se regasesc un loc de joaca pentru copii si spatiu amenajat pentru caini.

Spatii comerciale se afla la o distanta de 5 minute, iar in apropiere sunt scoli si gradinite.

Pentru un tur virtual puteti accesa link-ul de mai jos:

https://my.matterport.com/show/?m=pHwCX2k4YRh

 

Harta

Formular contact

Cod securitate
 Prin completarea prezentului formular, declar ca am citit politica de confidentialitate si sunt de acord cu prelucrarea datelor personale.

© 2023. Toate drepturile rezervate. O solutie Soft Imobiliar si Agentii imoibliare Bucuresti

Tel: whatsapp