Inchiriere vila deosebita in zona Unirii Vasile Lucaciu, Bucuresti de inchiriat — Unirii, Bucuresti

Bucuresti,  Unirii

ID:46

5.900€ / luna

Descriere casa vila

Inchiriere vila in zona Unirii - Vasile Lucaciu, Bucuresti

Va propunem spre inchiriere o vila deosebita ce dateaza din perioada interbelica, fiind categorisita ca monument istoric in zona Unirii - Bucuresti, reper Piata Sf. Stefan.

Proprietatea este dispusa pe mai multe niveluri dupa cum urmeaza: demisol unde regasim zona de arhiva si camerele tehnice aferente centralei ce deserveste intreg imobilul, la parter si etaj regasim numeroase camere cu destinatia de birou, sali de sedinta si un antreu la etaj demn de revista. Proprietatea este construita in anii 1930 din caremida cu plansee solide de beton armat, fiind destinatia de rezidenta a unei familii de renume la acea vreme in Bucurestiul vechi. Regasim un total de 21 camere, dispuse pe o suprafata desfasurata de 654 mp, respectiv 585 mp suprafata utila. Terenul aferent este in suprafata de 860 mp. Imobilul are amprenta 385 mp, in curte gasim spatiu pentru 10 locuri de parcare. In plus exista si un garaj separat actionat electric. Imobilul este unul deosebit, evidentiaza calitatea si bunul gust prin arhitectura deosebita atat in interior cat si in exterior. Ideala pentru un sediu de ambasada, cabinet avocatura, sediu central al unei institutii, etc. Pretul este usor negociabil.


 

Harta

Formular contact

Cod securitate
 Prin completarea prezentului formular, declar ca am citit politica de confidentialitate si sunt de acord cu prelucrarea datelor personale.

© 2023. Toate drepturile rezervate. O solutie Soft Imobiliar si Agentii imoibliare Bucuresti

Tel: whatsapp